Detta är den mest populära bröllopsklänningen

wedding-dress

Om du är en brud-till-vara eller till och med bara ett fan av vackra bröllop, är Instagram ett bra ställe att gå för inspiration. Från klänningen och kakan till blommorna och även smekmånaden finns det oändliga vackra bilder att rulla igenom. Men när det gäller klänningen finns det en som är favoriserad mer än någon annan.

Bilderna på den indonesiska bruden Intan Azzahras couture bröllopsklänning har fått flest gynnsamma brudar någonsin, totalt 167 000 klick av godkännande, enligt Allure.

Azzahra accessorised hennes glamorösa klänning med överdimensionerade teardrop örhängen och en tiara som hertiginna av Cambridge skulle vara stolt över att ha på sig.

Hennes man, under tiden, såg varje tums Prince Charming i en vit, utsmyckad kostym med en matchande hatt och sash. Båda ändras till lika extravaganta röda ensembler för mottagningen.

Även om detta är den mest gillade bröllopsklänningen på Instagram någonsin, är samma tillskott över Pinterest mycket mindre prinsessans värdig och mycket mer Boho brud. Se den här.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>